500.000 de Yeti au scăpat din Cehia!!

151029 500,000th SKODA Yeti produced După cum probabil v-aţi dat seama nu este vorba despre acel animal despre care se spun mituri şi poveşti, ci despre Skoda Yeti, unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte.

Mai exact al 500.000-lea exemplar a ieşit de pe linia de producţie din Kvasiny la sfârşitul lunii octombrie. Vehiculul este o Skoda Yeti Monte Carlo de culoare Corrida Red.

“Producerea a jumătate de milion de astfel de exemplare este o piatră de hotar pentru uzina din Kvasiny”, a declarat Michael Oeljeklaus, membru al comisiei pentru producţie şi logistică.” Încă de la introducerea ei pe piaţă, Yeti şi-a impresionat clienţii din Europa şi din pieţele internaţionale. Datorăm acest succes echipei din Kvasiny care împreună cu calificările tehnice, expertiza şi angajamentul exemplar conturează reputaţia excelentă a acestei uzine. În următorii ani producţia va creşte semnificativ, în special cea de SUV-uri.”

Producătorul ceh a celebrat intrarea pe segmentul SUV-urilor în anul 2009 cu modelul Skoda Yeti care a devenit rapid unul dintre cele mai de succes vehicule din clasa sa.

În anul 2013, Yeti a fost complet redesenată şi de atunci a fost disponibilă în două variante: inteligenta Skoda Yeti pentru oraş şi aventuroasa Skoda Yeti pentru activităţile extra-urbane. Ambele versiuni atrag prin design-uri expresive, interioare moderne, idei “Simply Clever”, funcţionalitate crescută şi combinaţii îmbunătăţite de motor/cutie de viteze.049 ŠKODA Yeti and Yeti Outdoor

Totodată, ambele variante sunt disponibile în versiuni cu tracţiune frontală sau 4×4. Versiunea 4×4 se prezintă cu impresionante calităţi off-road, oferind funcţionalitate maximă, demnă de un… Yeti. Versiunea Skoda Yeti Monte Carlo este disponibilă din 2014, extinzând astfel gama de modele cu unul mai sportiv.

Şi dacă nu era de ajuns că acest model îndeplineşte cu uşurinţă cerinţele publicului privat, chiar şi serviciile de urgenţă se bucură de capacităţile extraordinare ale acestei maşini.151029 SKODA Yeti Firefighters Fleet