911 GTS Club Coupe, cadoul Porsche pentru 60 de ani de Porsche Club of America

Faptul că un producător german își respectă clienții și le oferă versiuni exclusiviste cu ocazia unor aniversări ale brandului a devenit deja o axiomă a industriei auto. Porsche nu face excepție și sărbătorește 60 de ani ai Porsche Club America într-un stil deja binecunoscut: lansează o ediție limitată, exclusiv pentru cea mai importantă piață internațională din portofoliu.

Modelul aniversar poartă numele de 911 GTS Club Coupe și este bazat pe performantul 911 GTS, împrumutând de la acesta motorul boxer de 3.8 litri și 430 CP și cele două cutii de viteze (7-manuală și 7-PDK). Similaritățile se opresc aici, pentru că versiunea specială vine cu un preț superior cu 20.000 de dolari, pentru care oferă la schimb exclusivitate (vor fi produse doar 60 de unități), o culoare unică – “Club Blau”, pachetul SportChrono sau celebrul ducktail. Alături de toate acestea, 911 GTS Club Coupe presupune multe alte modificări de ordin estetic și tehnologic, demne de luat în seamă fiind jantele Sport Classic de 20 inci sau farurile bi-xenon cu Porsche Dynamic Light System.

La interior, Club Coupe beneficiază de o tapițerie cusută cu ață roșie “Carmine Red”, precum și numeroase detalii inscripționate cu “GTS Club Coupe”. Cotiera scoate în evidență un mare “60”, iar pasagerul din dreapta are în fața ochilor un element din fibră de carbon, cu însemnele “GTS Club Coupe 60 Years Porsche Club of America”.

Porsche-911-GTS-Club-Coupe-2