ADRENALIN is all we need

P90170178Înainte de toate, vă rog să-mi iertați titlul în limba engleză, dar pur și simplu n-am găsit nicio exprimare demnă de filmul asta în limba română!

Da, Adrenalin e un film! Și ce film! Spun fără nicio reținere: dacă ești fan BMW și nu mergi să vezi filmul, n-o să înțelegi niciodată ce-a fost și ce este în spatele companiei bavareze. Ceea ce noi știm drept Bayerische Motoren Werke este cu mult mai puțin decât ceea ce este, de fapt, brandul BMW. Brand care dincolo de motoarele geniale, dincolo de șasiurile excelente și dincolo de marketingul făcut cu cap este SUFLET! Exact!

Adrenalin te trece prin ferestrele sufletului BMW și te poartă pe un val de emoții și pasiune până la rădăcinile unui fenomen – acela de a trăi și lucra cu pasiune, de a sacrifica și a pilota pe muchie de cuțit, la limita aderenței, fără garanția zilei de mâine!

În ciuda scaunului confortabil de cinema, vei simți pe propria piele strânsoarea hamurilor de protecție, șocurile suspensiilor și sunetul (GENIAL) al motoarelor șase-în-linie și vei parcurge tururi de circuit alături de piloți de legendă, precum Hans Joachim Stuck, Johnny Cecotto , Roberto Ravaglia, Steve Soper, Marc Surer, Joachim Winkelhock şi Alex Zanardi. În același timp, vei împărtăși viziuni și amintiri cu genii precum Jochen Neerpasch, primul director al BMW Motorsport GmbH, şi Paul Rosche (Germania), „părintele” legendarelor motoare BMW din lumea motorsportului.

Practic, vei retrăi de unul singur zeci de ani de motorsport în doar 123 de minute. Iar când vei păși din sala de cinema, nu vei mai privi niciodată BMW ca până acum. Ba mai mult, nici competitorii nu-i vei mai privi la fel!

Dincolo de acest mic preview al filmului, este bine de știut că suntem a treia ţară din lume unde se organizează proiecţii ale filmului, după Statele Unite ale Americii şi Germania.

Tim Hahne, regizorul şi producătorul filmului, pe care am avut plăcerea să-l cunosc personal și să împărtășim povești din copilărie despre mașini, spunea înainte de vizionarea de presă: „Atunci când am fost invitaţi în România, nu ne-am gândit de două ori. Este o onoare pentru noi să prezentăm filmul nostru comunităţii de pasionaţi de motorsport de aici. Am fost surprinşi de entuziasmul cu care am fost primit de cei din Europa de Est. În plus, ne bucurăm să fim prezenţi într-un oraş interesant în care nu am mai fost până acum.”

Tot ce trebuie să știți este asta: “ADRENALIN -THE BMW TOURING CAR STORY” rulează la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City. Prețul unui bilet este de 30 de lei și având în vedere că vizionarea de pe 17 februarie este sold-out, vă recomand cu mare căldură proiecția de pe 24 februarie, de la ora 20:30.