Amarok Ultimate, un pick-up mai arătos

VW-Amarok-Ultimate-1[2]

De cate ori ați văzut un Volskwagen Amarok pe străzile patriei? Vă spunem noi că nu este un exercițiu greu să vă reamintiți deoarece o mașină așa impunătoare nu se șterge din memorie ușor. Cu toate acestea, inginerii nemți nu vor decât să le fie admirată munca, ci vor să atragă o un număr cât mai mare de cumpărători. Acesta este și motivul pentru care a adăugat modeului Amarok un pachet ce vrea să iasă în evidență, numit Amarok Ultimate.

Exteriorul modelului este acum și mai agresiv, iar pentru a avea o identitate farurile sunt de un amestec între Bi-Xenon și LED-uri. Partea din față este completată de cele două bare cromate de pe grila radiatorului, protecția de culoare gri deschis, iar farurile de ceață au un contur creionat argintiu.

Din lateral, mașina iese în evidență prin jantele cu diametrul de 19 țoli, încălțate cu anvelope 255/55 R19, inscripția ultimate în partea de jos a portierei din față, pragurile laterale de culoare gri deschis, geamurile cu tentă inchisă pentru portierele spate și nu în ultimul rând barele cromate care fac trecerea de la plafon la spațiul de încărcare.  Sunt disponibile mai multe versiuni de culori, și anume: Candy White, Natural Grey, Reflex Silver, Starlight Blue, Toffe Brown și Deep Black.

La interior Amarok Ultimate oferă sistem ParkPilot echipat cu cameră pentru mersul înapoi, oglinzi laterale încălzite și pliabile electric, sistem de alarmă, scaune încălzite și sistem de navigație cu pregătire telefon mobil.

Cei interesați pot achiziționa modelul având la alegere 2 motorizări, ambele Diesel una de 138 CP, iar cealaltă de 177 CP, cuplate la o transmisie manuală sau una automată ce transmite fluxul de putere ambelor punți sau doar punții din spate.

Cât costă toată afacerea? Putem spune ca în Germania prețul de pornire este 41.377 euro, preț ce include TVA-ul local, de 19%.