Curaj, Mazda! Curaj! O apariţie interesantă la Frankfurt

mazda_koeru_03-v2

Astăzi Mazda a făcut o mişcare îndrăzneaţă şi a prezentat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt, un nou design, Mazda Koeru, un upgrade al designului său câştigător Kodo – sufletul mişcării. Acesta este reprezentat printr-un SUV crossover care a fost gândit să rupă gura târgului pe piaţa extrem de competitivă a acestei categorii.

Formele Kodo, îmbunătăţite prin liniile conturate ale farurilor, caroseria joasă şi jantele pe 21 de inci nu pot să inspire nimic altceva decât PREMIUM. Cât despre tehnologia SKYACTIV fiţi siguri că se va regăsi şi pe acest model, incluzând un tren de rulare şi suspensii mai eficiente, precum şi o caroserie şi un şasiu rigide care contribuie la creşterea siguranţei şi confortului pasagerilor.

mazda_koeru_14_screen-v2

Şi în cazul în care nu era de ajuns, Mazda va prezenta de asemenea şi noul roadster MX-5, îmbogăţit pe alocuri cu fel de fel de accesorii speciale, precum şi noua generaţie a producătorului japonez, inclusiv noul CX-3, care a făcut valuri încă de la lansarea sa pe piaţa europeană.