Dacia bifează un nou record – 300.000 de unități Duster facelift produse

Nicky (12)Zilele trecute Dacia sărbătorea atingerea unui prag important pentru uzina de motoare din Mioveni – 500.000 de unități 0.9 Energy TCe. Câteva zile mai târziu, fabrica de la Mioveni anunță un nou record pentru România – 300.000 de Dustere facelift produse pe tărâm românesc.

Performanța Dacia este impresionantă, având în vedere faptul că facelift-ul a debutat acum mai puțin de doi ani, iar peste câteva zile, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, costructorul autohton va prezenta o serie de actualizări ale acestui model, atât la exterior cât și la interior.

Suprinzător, producția Duster-ului acaparează mai bine de jumătate din capacitatea uzinei din Mioveni, fapt ce demonstrează cererea extrem de ridicată pentru primul 4×4 din gama Dacia.  Clientul care se va bucura de exemplarul aniversar este un cetățean italian, care a investit echivalentul în România a 17.100 euro (TVA inclus) într-un Duster facelift 1.5 dCi 4×4 de 110 CP, culoarea Bleu Cosmos și varianta de echipare Laureate (vârf gamă).

Dacă vreți să aflați ce ne-a încântat pe noi când am condus Dacia Duster facelift, puteți accesa testul aici – http://bit.ly/TestDaciaDuster.