Golf Sportsvan, Touran şi Sharan. Emblema VW nu este singurul lucru pe care îl au în comun

Ce vreau să spun de fapt este că aceste trei modele au fost alese maşinile de familie ale anului 2015 de către cititorii revistelor AUTOStraßenverkehr şi ELTERN.

Aproape 20.000 de oameni au luat parte la vot, cele trei modele Volkswagen câştigând detaşat faţă de competitorii direcţi.

sportsvanCriteriile pe care s-a bazat votul sunt numeroase, printre ele aflându-se spaţiul de depozitare, funcţionalitatea, consumul şi poate cel mai important: preţul. Cel care întruneşte cel mai bine toate aceste caracteristici este Golf Sportsvan ce are un preţ cuprins între 15.000 şi 20.000 de euro, fiind desemnată maşina ideală pentru o familie mare.

touranPe categoria de preţ 20.000 – 25.000 de euro, VW Touran a luat locul întâi, fiind votat de peste 47% dintre cititorii revistelor. În septembrie, Volkswagen va lansa un Touran nou-nouţ, fiind ajutat de un design atrăgător şi de o varietate de soluţii individuale. Spaţiul interior generos şi consumul mic îl fac un companion ideal pentru drumurile de zi cu zi.

sharanPe de altă parte, Sharan a câştigat pe segmentul 30.000 – 35.000 de euro. Este disponibil în trei versiuni, cu cinci, şase sau şapte locuri mulţumită sistemului Easy Fold de manevrare a scaunelor pasagerilor. Pe lângă asta, monovolumul oferă o ergonomicitate excelentă, două scaune de copil integrate, până la nouă airbaguri, 33 de spaţii de depozitare şi aproximativ 2430 de litri spaţiu de încărcare, cu scaunele rabatate.

Premiile au fost oferite în cursul zilei de astăzi la Salonul Auto de la Frankfurt.