Ipocrizie si geniu

     Consecutiv succesului enorm pe care l-au inregistrat japonezii de la Nissan cu Leaf-ul lor electric, vine razboiul logic pe care acestia il vor duce cu rivalul american de la GM, si anume Chevy Volt.
     N-am simpatii pentru modelul nord-american, dimpotriva, chiar imi pare usor depasit, avand in vedere ca de 3 ani este tot anuntat cu surle si trambite, dar de-abia de curand a vazut si el cum arata o sosea, dar atacul japonezilor mi se pare marsav. De ce asta? Pai campania niponilor se axeaza brusc pe tehnologia electrica pe care au implementat-o sub ‘capota’ Leaf-ului. Pe scurt, Nissan a lansat o reclama prin care ironizeaza faptul ca posesorii de Leaf vor mai face vizite la pompa, dar in ipocrizia lor japonezii au uitat ca au si ei cateva modele in gama care sunt propulsate exclusiv pe combustibili fosili (de fapt, Leaf-ul este singurul model din gama Nissan ce are propulsie exclusiv electrica).
     Dincolo de rationamentele ce depasesc sfera ‘electrica’, reclama este una de efect, as indrazni s-o cataloghez drept geniala. Aruncati si voi o privire!

[Sursa : Youtube]