Iți place Lancer Evolution? Ia-ți unul acum, cât mai poți!

xr-phev-3

Mare, MARE, FOARTE MARE atenție pentru puriștii brandului Mitsubishi! Dacă vă plac puternicele berline nipone, îndreptați-vă acum spre un dealer Mitsubishi sau un fost client care-și vinde Lancer-ul Evolution, pentru că din 2015 veți primi drept Mitsubishi Evolution un crossover cu veleitați sportive și pe deasupra și hibrid!

Unul din oficialii mărcii japoneze, Kanenori Okamoto, a declarat în cadrul Salonului Auto de la Paris pentru bitanicii de la Autocar faptul că Evolution X este ultima probă de forță cu ADN strâns legat de WRC și Tommi Makkinen. Pe lângă toate astea, viitorul crossover sportiv Mitsubishi beneficiază de tehnologie pionierată la Pikes Peak și pe mai marele Outlander PHEV.

Și uite-așa rămâne Subaru cu al său nu prea revoluționar Impreza singur pe o nișă foarte apreciată în ultimele două decade. Dar ce reprezintă mișcarea asta pentru Mitsubishi? Strategie de succes, cu rădăcini adânc înfipte în cerințele viitorului sau un pariu cu viața, care va înlătura o mare parte din fanii brandului?