Nissan Qashqai primește o ediție limitată

Nissan-Qashqai-New-Edition0-13[2]Lansată de puțin timp, a doua generație a așa numitului rege al junglei urbane este ținta privirilor de pretutindeni. Pentru a ne uimi și mai mult, inginerii niponi pregătesc pentru anul 2014 o ediție limitată a modelului. Aceasta constă într-un număr de 2007 automobile, din care 290 sunt alocate pentru Marea Britanie.

Ediția este bazată pe echiparea de top Tekna a modelului, însă dispune de următoarele caracteristici ale exteriorului ce o face unică: faruri cu tehnologia Led, ornamente cromate suplimentare și jante pe 19 țoli. Clienții pot alege dintr-o  gamă de culori alcătuită din: Pearl White, Night Shade, Metallic Black și Metallic Red.

La interior primești scaune îmbrăcate în piele Alcantara, inscripționarea numarului modelului, praguri imprimate cu “Premier Limited Edition” și plafonul panoramic. Pentru a face călătoria și mai plăcută Nissan Qashqai oferă sistemul de infotainment NissanConnect.

Sub capotă nu s-au adus modificări, ediția specială fiind propulsată de cunoscutul motor 1,6 dCI de proveniență Renault care dezvoltă 130 CP. Motorul poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală sau una cu variație continuă a raportului de transmitere (CVT). Tracțiunea este pe toate cele 4 roți, modelul dispunând de un sistem standard 4X4-i All Mode.

Conform informațiilor oferite de constructor, producția inițială a modelului este rezervată exclusiv clienților existenți până la data de 31 decembrie.

 

via Carscoops.com