Porsche Macan S primește binecuvântarea Porsche Exclusive

Porsche-Macan-Exclusive-0[3]

Fratele mai mic și mai tânăr al lui Cayenne S, Macan S uimește atât prin designul său unic, cât și prin performanțele sale demne de o mașină sport adevărată. Este, poate, cea mai frumoasa mașină construită până acum în segmentul din care face parte.

Totuși, așa cum ne-au obișnuit constructorii germani, pentru a ajunge la o variantă pe gustul tău trebuie să petreci mult timp pe catalogul cu opțiuni care nu sunt deloc ieftine.

Pachetul minim de dotări care credem cu tărie că nu ar trebui să lipsească de pe aceasta mașină este următorul: pachetul SportDesign cu pragurile laterale negre și lucioase, oglinzile exterioare SportDesign, farurile negre cu sistemul Bi-Xenon și roțile Sport Classic, negre și lucioase de 21 țoli.

Construit pe aceeași linie ca a lui Audi Q5, Macan S este mult mai rapid si mult mai capabil, atât on-road, cat si off-road, datorită motorului de 3,0 litri V6 Twin Turbo, care dezvoltă 340 de cai putere, tracțiunii integrale și a cutiei automate cu 7 rapoarte și dublu- ambreiaj, care permite și un mod mai economic de condus, dacă șoferul își dorește asta.

În concluzie, Macan S este un adevărat Porsche din toate punctele de vedere, iar cu noul look și un preț rezonabil se anunță a fi cel mai urât coșmar al rivalilor din segment. Mai mult de-atât, versiunea Macan S modificată de Porsche Exclusive se remarcă printr-o prezență cromatică impunătoare și elemente ce amintesc de legendele din gama constructorului german.