Porsche stinge “focul” polemicilor iscate de 911 GT3

Porsche-911_GT3_2014_1280x960_wallpaper_01

Cei de la Porsche, prin vocea directorului executiv, Matthias Mueller, au anunțat zilele trecute că au identificat problema modelelor GT3 și anume aceea că o parte dintre acestea au luat foc în mod inexplicabil din cauza unei defecțiuni a motorului.

„Cunoaștem care este motivul si soluția de rezolvare a acestor probleme. Le testăm chiar în acest moment” au fost cuvintele celui mai sus menționat. De asemenea, constructorul a menționat că „incidentele’’ raportate pană atunci, unul în Italia si unul în Elveția, nu au dus la producerea de accidente sau de victime de orice fel. În caz că nu știați, acesta este modelul lansat în 2014 si este urmașul lui 997 GT3, motorul fiind unul în întregime nou, de 3.8 litri, care dezvoltă 475 cai putere.

Așadar, Porsche își sfătuiește cei 785 de noi „mândri” posesori de GT3, care au plătit toți în jur de 137.000 de euro pentru această mașină, sa nu le mai folosească, ba mai mult de atât, să le pregătească pentru a fi chemate in service de îndată ce inginerii acestora vor termina testele si vor fi siguri ca au rezolvat problema.

 

imagine via Netcarshow.com