Skoda socheaza la Wörthersee

     Skoda a prezentat la festivalul german un concept radical, denumit Fabia RS2000 roadster, sarbatorind intr-un oarecare fel apartenenta la grupul VW-Audi, care a scos marca ceha din anonimitate. Roadsterul arata binisor, iar povestea lui este destul de impresionanta : inginerii din Mlada Boleslav au luat un hot-hatch Fabia vRS, i-au taiat plafonul in stilul mai vechiului concept TT Clubsport Quattro, au pus pe masina un kit S2000, imprumutat de la sora inscrisa in IRC, au upgradat motorul la 200 CP si gata, masina era terminata!
     Nu cred ca acest concept va iesi vreodata in productia de serie, dar mi-ar place ca Skoda sa-l produca intr-o editie limitata, pentru ca pana la urma, este un roadster impresionant.

Ideea parbrizului si a geamurilor laterale fara contur (sau rama), nu este a cehilor, fiindca primii care au incercat acest stil au fost cei de la Audi, care tot pentru festivalul de la Worthersee, au pregatit un TT mai special, si anume Clubsport-ul Quattro, pe care l-am pomenit mai sus. Mai jos puteti admira poze cu micul roadster german.

[Sursa : Autoblog, WorldCarFans, Carscoop]