Subaru Forester 2014, în realitate

Dacă vă întrebați cum va arăta următoarea generație a Forester-ului, vă puteți lămuri în acest post. După un teaser, după ce au fost desenate randări cu modelul din 2014, iată că și-au făcut apariția și câteva poze cu SUV-ul nipon în realitate.

Nu sunt HD, nu sunt nici măcar rezonabile din punct de vedere calitativ, dar sunt suficiente că să ne facem o idee despre ce ne așteaptă în 2014.

Ca motorizări, broșura Subaru scăpată pe net anunță pentru Japonia două unități : 2.0 boxer aspirat (146 CP) disponibil cu două tipuri de transmisie (manuală / CVT) și 2.0 boxer turbo (276 CP) disponibil doar cu CVT. Pentru Europa, probabil vor fi disponibile și ceva motorizări diesel.

Având în vedere ca inginerii niponi sunt foarte meticuloși când vine vorba de progres tehnologic, având în vedere ca Forester este deja un model consacrat datorită calităților sale și având în vedere că sistemul Symmetrical AWD ne-a impresionat în testul făcut cu Subaru XV, ne așteptăm la un feedback favorabil în momentul lansării.

[Sursa : CarScoop]