Timidul și Bestia: Mercedes-Benz E63 AMG S 4MATIC

10401907_654105284666623_2493487531175507031_n

Weekendul ce tocmai a trecut mi-a demonstrat încă o dată că viața are un stil foarte mișto de a te lua peste picior. După ce am avut ocazia să mă bucur într-o frumoasă zi cu soare de toate modelele Porsche din gamă (o să vă spun pe larg mai târziu), am reușit să-mi satisfac nevoia instinctivă de a-mi infige adânc piciorul drept în ceva brutal și zilele trecute. Ca să fiu specific și să nu las loc de interpretări porno vă spun sec: în pedala de accelerație a unor AMG-uri. Da, ați citit bine, AMG-URI! Deși patru nu-s multe pentru unii, eu mi-am depășit norma cu 400%, deci e ceva.

Anyway, toate bune și frumoase, sâmbătă am avut la dispoziție patru mașini superb de puternice. Ei bine, și? Pai nu-i chiar așa. N-am avut mașinile chiar la dispoziție, chiar toată ziua, dar a fost suficient cât să mă gândesc serios că lângă 911-le mult visat ar prinde bine și un câine turbat de Affalterbach.

Ca să folosesc un limbaj de băiețaș, “m-am dat” pe un mini-circuit construit din jaloane pe Aeroportul Băneasa cu SLK55 AMG, A45 AMG, SL63 AMG și E63 AMG S 4MATIC (le-am pus în ordinea preferințelor). Senzația unui AMG care urlă, trage cu dinții de gratii și scurmă asfaltul cu ghearele este una senzațională. Știam că-mi place rivalul din Ingolstadt, Audi RS6 Avant, dar nu mă așteptam să ma îndrăgostesc de mâncătorul de jar din Affalterbach. Și cu toate astea s-a întâmplat!

Vin zile grele de sevraj, dragii mei! Așa că mi-am făcut câteva provizii video pentru o trecere cât mai lină la automobile normale… Vă las și pe voi să aruncați o privire în “my secret stash”, enjoy!