Vom avea C-Class Cabriolet!

În Stuttgart se lucrează intens. Inginerii Mercedes-Benz au ca deadline anul 2014 pentru a aduce pe piață un nou model C-Class, care să doboare standardele impuse de actualul model. Știindu-i perfecționiști pe nemți, mă aștept la câteva surprize de proporții din partea berlinei premium.

Deși nu este lider în clasă, C-Class-ul are o reputație solidă de apărat, clădită cu trudă, în condițiile în care producătorii rivali au modele mult mai proaspete : BMW Seria 3 F30 și Audi A4. Ca să justifice cât mai bine lunga așteptare a noului model, nemții mai lasă din când în când câte un porumbel afară. Ultimul spune cam așa : în paralel cu dezvoltarea C-Class-ului în versiunile Sedan și Estate, Mercedes-Benz pregătește o versiune cabriolet.

Da, ați citit bine! Din 2014 vom avea un C-Class Cabriolet, ce va fi încadrat ca preț între SLK și E-Class Cabriolet. Cu acest model, dar și cu CLA (viitorul coupe cu 4 uși de clasă mică), Mercedes-Benz vrea să atragă un procent din ce în ce mai mare de tineri șoferi.

Toate aceste vești vin din partea CEO-ului Mercedes-Benz SUA, Steve Cannon, citat de Autoblog.

[Sursa : Autoblog / Imagini : Mercedes-Benz]